Educație

Proiecte și parteneri

Proiecte de educație pentru elevi si studenți pasionați de tehnologie

Din aceeași dorință de a împărtăși cele mai bune practici pentru tinerii elevi și studenți în domeniul tehnologic din România, ESD încheie parteneriate cu scopul de a dezvolta specialiști în domeniul tehnologic.

Parteneriatul “Tehnologia ca instrument de educație” încheiat între compania ESD, FUNDAȚIA MAGNA CUM LAUDE – REUT și COMPLEXUL EDUCAȚIONAL LAUDE – REUT

 

Conștientă de faptul că traversăm o nouă ERĂ a ÎNVĂȚĂRII, compania ESD, din dorința de a pune tehnologia în serviciul educației, a ales să sprijine una dintre cele mai vechi și de prestigiu instituții de învățământ privat din România, Complexul Educațional Laude – Reut și să vină în întâmpinarea elevilor acestuia, a viitorilor lideri de mâine, prin furnizarea de instrumente smart de ultimă generație, în vederea facilitării și rapidizării procesului de învățare.  Compania ESD a dotat laboratoarele Complexului Educațional Laude – Reut cu table interactive Flip, precum și cu ecrane profesionale pentru afișarea informațiilor.
 

 

Pentru a asigura continuitatea parteneriatului, ESD intenționează să le ofere elevilor Complexului Educațional Laude – Reut posibilitatea de a cunoaște tehnologia și produsele electronice smart dintr-o cu totul altă perspectivă decât cea cu care sunt obișnuiți zi de zi. Aceștia vor fi invitați la sediul companiei unde vor putea observa îndeaproape, sub îndrumarea personalului tehnic specializat, ce presupune repararea produselor de ultimă generație, indiferent că vorbim de telefoane, televizoare sau de orice alt produs electronic care poate trezi interesul tinerei generații.