Soluții B2B Display

Signage
Solution

MagicINFO™
MagicINFO™ este o soluție all-in-one care acceptă gestionarea conținutului, dispozitivelor și datelor. De la crearea de conținut până la publicare și monitorizare, utilizatorii pot gestiona conținutul și dispozitivele pe o singură platformă. MagicINFO™ 9 poate analiza împreună datele de redare și chiar datele de vânzări pentru a furniza un raport de performanță de marketing.
Business TV App
Cu aplicația de gestionare a conținutului Samsung Business TV, este extrem de ușor să încărcați conținut dinamic și atrăgător pe televizorul dvs. Business. Interfața incredibil de simplă a aplicației vă permite să editați, să revizuiți, să finalizați și să implementați conținut – totul într-un singur loc.

LED Signage Solution

LED Signage Manager
LED Signage Manager este un software care vă permite să controlați mai multe dispozitive de afișare simultan. Rearanjați cu ușurință dispozitivele de afișare de la distanță cu ajutorul unui pc.

Smart Hospitality Display

LYNK REACH
LYNK REACH (Remote Enhanced Active Control of Hospitality) este o soluție de gestionare a conținutului care ajută proprietățile de ospitalitate să gestioneze conținutul de pe televizoarele hotelurilor.
LYNK Cloud
Mai mult decât un sistem puternic de gestionare a conținutului și a dispozitivelor, LYNK Cloud poate analiza utilizarea conținutului de către oaspeți pentru a descoperi informații de marketing care îi ajută pe managerii de hotel să ofere promoții optimizate, conducând în cele din urmă la creșterea veniturilor.

Esti interesat de o colaborare?

Vorbeste cu unul din expertii nostrii pentru mai multe detalii.