Servicii pentru afacerea ta

ESD te ajută să alegi soluția potrivită pentru afacerea ta, asigură instalarea și configurarea echipamentelor, suport tehnic, garanție și mentenanță.

Garanție extinsă

Faci o investiție considerabilă în echipamente? Faci o investiție pe termen lung sau cu recuperare pe termen lung? Producătorul oferă garanție doar 24 sau 36 de luni? Stai fară griji! La solicitarea ta, ESD îți va prelungi garanția producătorului prin oferirea serviciilor de extragarantie, în condiții similar garanției inițiale emise de producători, astfel încât să iți eficientizeze costurile post garanție și bugetul pentru investiții la 60 de luni.

Închiriere echipamente

ESD oferă organizatorilor de evenimente sau companiilor posibilitatea de închiriere a echipamentelor de afișaj digital profesional:

Instalare

ESD are echipe specializate în zona instalării soluțiilor profesionale cu experiență de peste 10 ani în acest domeniu, o rețea de parteneri cu acoperiere națională care face posibilă implementarea proiectelor cu succes indiferent de dimensiunea și complexitatea acestora.

Mentenanță

Mentenanța soluțiilor profesionale este asigurată de integrator. Aceste servicii prestate de personal calificat cu experiență asigură funcționarea echipamentelor în cele mai bune condiții atât în perioada de garanție cât și post garanție.

Serviciile de mentenanță presupun verificarea integrității fizice și software, software update, curățarea, testarea și evaluarea nivelului de funcționalitate, mentinerea în condiții optime de funcționare conform cerințelor producătorului.

Service

ESD are o experiență de peste 14 ani în piață. ESD oferă servicii de reparații în garanție și post-garanție pentru toate soluțiile profesionale comercializate.

Transport

ESD asigură transportul soluțiilor profesionale în cele mai bune condiții. În cazul în care proiectul nu poate fi implementat la termenul stabilit, putem asigura depozitarea echipamentelor și livrarea acestora la momentul oportun.