Servicii

hour

Serviciul este dedicat utilizatorilor de telefoane mobile și tablete. Realizăm în prezent reparații pentru Samsung și Huawei.

Pentru a beneficia de aceste servicii rapide, te așteptăm în locațiile noastre Samsung Plaza, Samsung Băneasa și Huawei Center.

Am ajuns!

Serviciul presupune efectuarea vizitei la data stabilită de comun acord cu clientul. Acest serviciu se aplică pentru Televizoare și Electrocasnice mari (frigidere, aere condiționate, mașini de spălat, uscătoare, hote).

Ridicat, reparat și returnat

Niciun efort din partea ta, niciun minut petrecut în service!

Sună la FanCourier la numărul de telefon 021 9336, spune-le de unde să ridice echipamentul și în ce interval orar, unde vrei să îl trimită, și ei vor aduce echipamentul defect la ESD. Pentru produsele în garanția producătorului serviciul de transport este gratuit.

Diagnosticare și reparații

Oferim următoarele servicii în garanție, extragaranție și în afara garanției:

Diagnosticare, Reparații, Softare și update soft, Control de calitate, Mentenanță pentru următoarele tipuri de echipamente: echipamente Electrocasnice, echipamente de telecomunicații, echipamente audio video, IT & C și altele.

Telecomunicații

Audio si video

Electrocasnice

It & C

Altele

Pentru companii

Oferim servicii complete after sales pentru produsele care se încadrează în categoria noastră de reparații și pe care le utilizați în business-ul dumneavoastră

Dacă firma dumneavoastră are nevoie de asistență și service pentru aparatura electronică și de tip electrocasnic (telefon, tabletă, smartphone, alte electronice și electrocasnice), oferim:

Asistență și service

Dacă vă doriți să externalizați această grijă administrativă a companiei ne puteți suna la +40 21 326 60 64 sau ne puteți scrie pe adresa mag@esd-rom.ro și veți fi contactat în termen de 24 de ore de echipa ESD pentru detaliile serviciilor pe care vi le doriți.

Instalare

Daca ai nevoie de asistență și service pentru aparatura electronică și de tip electrocasnic, oferim servicii complete, inclusiv instalarea acestora, pentru produsele pe care le utilizați acasă și care se încadrează în categoria noastră de reparații.

Asistență și service

Oferim servicii complete pentru produsele pe care le utilizați acasă și care se încadrează în categoria noastră de reparații.

Pentru produsele în garanția producătorului ne poți suna la +4 021 326 60 64 sau ne poți scrie pe adresa service@esd-rom.ro. Pentru produsele în afara garanției producătorului sau pentru care solicitați servicii cu valoare adăugată contactați mag@esd-rom.ro sau numărul de telefon +40 21 326 60 64. Veți fi contactat în termen de 24 de ore de echipa ESD pentru detaliile aparatului ce are nevoie de intervenție.