Industrii

Retail

Revitalizează-ți magazinul

Captează atenția consumatorilor tăi și influențează-le deciziile de cumpărare chiar la punctul de achiziție. Ecranele digitale deschid noi oportunități de design în spațiile destinate retail-ului, creând un efect de expunere ce complimentează arhitectura spațiului și pune în atenție beneficiile produselor vândute.

Aeroport

Nu pierde zborul

Soluțiile tip digital signage reprezintă o modalitate facilă și eficientă de transmitere simultană și în timp real a informațiilor către grupuri extinse.

QSR

Comunicare directă și interactivă

Barurile, cluburile de noapte și cafenelele intră în contact cu unele dintre cele mai atractive și dinamice segmente de consumatori, persoane ce pun accent pe imagine, stil, ambient și interacțiune.

Corporate

Comunică mai multe!

Astăzi, mai mult ca oricând, companiile înțeleg puterea sistemelor Digital Signage. Acestea facilitează îmbunătățirea comunicării interne, permițând în același timp și o reducere considerabila a costurilor aferente în comparație cu e-mail-ul, intranet-ul, panourile tip avizier sau comunicările printate.

Educație

Captează atenția audienței!

Instituțiile de învățământ tind se se orienteze din ce în ce mai mult în aplicarea tehnologiei în sistemul de predare, pentru a crește impactul educației în rândul elevilor sau studenților.

Broadcasting

Sport și entertainment

La nivelul competițional de astăzi, este esențial ca arenele sportive să ofere consumatorilor mai mult decât un loc în tribune, indiferent că vorbim despre un eveniment sportiv, artistic sau comunitar.

Sănătate

Revoluționează comunicarea

Spitalele, clinicile medicale sau centrele de îngrijire medicală descoperă rapid faptul că soluțiile tip digital signage pot revoluționa comunicarea cu personalul medical și pacienții. Avantajele sunt clare: comunicarea prin soluțiile tip digital signage este dinamică, interactivă și flexibilă.

HoReCa

Un plus de valoare

Utilizarea soluțiilor digital signage oferă posibilități multiple de interacțiune cu clienții, optimizarea timpului de lucru al angajaților, impulsionarea vânzărilor, reducerea costurilor cu materialele publicitare printate și, nu în ultimul rand, aduc un plus de valoare serviciilor oferite clienților.

Esti interesat de o colaborare?

Vorbeste cu unul din expertii nostrii pentru mai multe detalii.