Implicare socială

ESD și Touched România

Susțin umanitatea în societatea românească

Pentru ESD suportul și dezvoltarea umană și socială sunt valorile esențiale ale lumii în care își desfășoară activitatea. Susținem umanitatea deoarece doar prin oameni putem realizăm lucruri extraordinare.

Ne dorim le aducem în primul rând valoare oamenilor, pentru ca aceștia, la rândul lor, transfere cel puțin aceeași valoare în mediu și societate.

Noi, cei de la ESD, înțelegem nevoia de suport și dezvoltare socială în România și realizăm aceasta prin ajutor și prin oferirea unei șanse la educație. În acest sens, susținem cauzele sociale și ne dorim aducem, dincolo de profesionalism în business, valoare adăugată societății prin implicare, dedicare și suport direct pentru familii și copii aflați în situații defavorizante.

Pentru al doilea an la rândESD finanțează cauze sociale prezentate de Touched România, asociație care vine în sprijinul mamelor și al copiilor aflați în situații de risc (victime ale violenței domestice, ale traficului de persoane, ale sărăciei și excluziunii sociale, copii aflați în asistență maternală și bolnavi de cancer).

Pentru a obține un impact măsurabil în viața acestor persoane, intervenția Touched Romania presupune o gamă largă de acțiuni: oferă consiliere psihologică individuală și de grup, terapie ocupațională, sprijin educațional, formare și integrare profesională, ajutor material și financiar pentru a depăși situațiile de criză în care se găsesc și pentru a se reintegra în societate.